Klubben

Åmåls ridklubb är en ideell förening med ca 290 medlemmar som bedriver ridskoleverksamhet samt träningar och tävlingar i både hoppning och dressyr. Anläggningen är belägen ca 4 km från Åmåls centrum.

Åmåls Ridklubb tillhör Värmlands distrikt och är en av de största anläggningarna i distriktet.

Anläggningen består bl.a 1 ridhus 20*40 och ett större ridhus 24*70 och en stor utebana. I stora ridhuset som är relativt nybyggt finns konferenssal/lektionssal, stor cafeteria och flertalet övernattningsrum.

Vi har ett stort stall med 24 boxar samt ett mindre ponnystall med 6 st boxar. I dessa huserar både privatuppstallade hästar samt våra ridskolehästar.

Vi arrangerar tävlingar från lokal och regional nivå och jobbar ständigt för att förbättra våran tävlingsverksamhet.

Hjärtligt välkomna till oss!

Uppdaterad: 2015-12-07 20:50