Nyheter från Värmlands Ridsportförbund

Nu har anmälningstiden gått ut men det går bra att efteranmäla någon vecka till.

Kansliet är semesterstängt och öppnar åter den 9 augusti. Under tiden kollas mejlen 1-2ggr per vecka. Vill du få kontakt med någon så hittar du kontaktuppgifter på här på hemsidan under respektive sektion eller kommitté.

Den 27/5 avgjordes Ponnyhoppningen Div IV på Hagfors-Uddeholms Ridklubb. Segrade gjorde Eda Ryttarförening. Stort Grattis!

Nu öppnar anmälan! Sista anmälningsdagen är den 15:e Juli.

Stort Grattis till Kils RF som tog hem segern i Allsvenskans div III 2017!

Fryksdalens RF vann året Allsvenska serie div I i ponnyhoppning. Serien kördes tillsammans med Örebrodristriktet. Nu är Fryksdalens RF klara för elitserien. Stort Grattis till er!

Den 28:e maj arrangerades "Vi i stallet" tävlingen hos Pegasus Ryttarförening. Årets vinnare blev Hammarö Ryttarförening. Ett stort Grattis till er!

Lena Austrin har fått Svenska Ridsportförbundets förtjänstemedalj i guld. Den delades ut under Ridsportens årsstämma. Stort Grattis till dig Lena!

Hej på er alla ute i hästvärlden!

Historisk händelse på Värmlands Ridsportförbunds årsmöte när Sture Hermansson avtackades som ordförande efter 22 år. Ny ordförande blir Lena Wiigh som också blir den första kvinnliga ordföranden i Värmlands Ridsportförbunds historia.

Årets ungdomssektion!

(2016-12-08 10:28)
Kils Ryttarförening fick i år utmärkelsen för årets US i Värmland. Stort Grattis till er!

Årets Ungdomsledare!

(2016-12-08 10:24)
Grattis till Emma Nyqvist som blev årets ungdomsledare. Då inte bara i Värmland utan också i hela Sverige! Emma fick ta emot sitt pris i samband med Stockholm Horse Show på Friends Arena.

Nytt för 2017 är Grenledarnas Riksserie i dressyr! En serie där du kvalar på valfria tävlingar i Msv C-klasser på regional eller nationell nivå. Finalen går på Strömsholm under oktober månad där de två bästa ekipagen från varje distrikt går vidare.

Nu finns bestämmelserna för div II, III och IV 2017 på hemsidan. Div IV är nytt för 2017!

Då var årets sista DM avgjort och det var dressyr för ponnyer som var sist ut. Stort Grattis till alla medaljörer! Arrangörer var Filipstads Ridklubb. Om någon har en bild på kat. C får ni gärna skicka in till kansliet.