Dags att kraftsamla

2017-10-08 11:53
Snart är det dags för höstens två stora tävlingar. Nu hoppas vi att alla medlemmar är redo att bidra med en insats - stor eller liten - så vi kan göra toppentävlingar som ger inkomster till klubben som kommer alla medlemmar till del på olika sätt.
  • Uppdaterad: 2017-10-08 11:53

Nu börjar det dra ihop sig till två av höstens stora tävlingar - dressyr 28-29 oktober och Halloweenhoppningen 4-5 november. Det är stora och viktiga tävlingar både för ryttare som får tävla och klubben som får inkomster som kommer alla medlemmar till nytta på olika sätt.

För att det ska bli fina tävlingar behövs ideella krafter så nu önskar vi att alla medlemmar eller föräldrar till barn som rider också gör en insats! Det finns något alla kan bidra med. Den som inte är insatt i sporten eller kan så mycket om häst kan till exempel bidra med bakning, städning innan och efter tävlingar, cafeteriahjälp och parkeringsvakteri.

I år planeras också en liten festlighet med överraskningar för de som varit med och hjälpt till.

Skriv upp er på listor i stallet eller ta kontakt med Charles Jonsson, dressyren, eller Gunilla Hägg, hoppningen. Ni kan också prata med våra andra ridlärare, lägga ett inlägg här nedan eller skicka ett mejl till This is a mailto linkörutom att ni gör en viktig och värdefull insats för klubben och er själva så brukar vi också ha väldigt roligt tillsammans!
Så häng på nu och skriv upp er för ett pass eller två!
Lena Karlsson
ordförande Åmåls RK