Startlista KM i dressyr

20 NOV 2019 21:57
Uppdaterad med startlista. Ni har väl inte missat att anmäla till klubbmästerskap i dressyr på söndag. Alla kan vara med oavsett om man rider lektionshäst eller egen häst.
  • Uppdaterad: 20 NOV 2019 21:57

Idag söndag 24 november är det dags för KM i dressyr för både privatryttare och ryttare på lektionshäst. Första start kl 11.00.

Här hittar ni startlistan.

PROPOSITION KLUBBDRESSYR MED KM 24 NOVEMBER

Anmälan senast 22 november till Mikaela Kellgren (sms 0704739345) eller på lista på anslagstavlan på ridskolan. Anmälningar efter det mottages i mån av plats.
Pris 100 kronor per start som ska betalas innan start till Gunilla Hägg (swish 0706707534)

Klass 1 LC:1 KM med koeff 1.0
Klass 2 LB:1 KM med koeff 1.10
Klass 3 LA:1 KM med koeff 1.20

Har ekipaget startat LB på över 62% får man inte rida LC som KM klass.

Har ekipaget ridit LA på över 62% får man inte rida LB som KM klass.

Vi följer TR gällande hantering av häst, säkerhet och tillåten utrustning. Ridskolehästar är undantagna och får starta KM med sin ordinarie utrustning även om det inte är tillåtet enligt TR.

Vaccinationskort skall uppvisas av privata ekipage innan start.

Efter KM finns möjlighet att rida andra program för de som vill, även på lång bana i mån av plats. Här finns möjlighet att rida med andra bett, spö, benskydd osv men på KM följer vi TR:s regler.

Domare: Nina Persson

KM segrare kommer utses i:
Lektionsryttare – häst
Lektionsryttare – ponny
Privatryttare – häst
Privatryttare – ponny

Vid många ponnyer i olika kategorier kan vi komma att dela ut KM även inom kategorierna.
Vacker specialrosett och hederspris.
Övriga kan köpa deltagarrosett, 30 kronor, i cafeterian.

Frågor? Ring eller smsa Mikaela på 0704739345

Klubbmästare förra året blev Sofie Rahmn och Sonny för privathäst och  Emelie Backman och Noah för lektionshäst.