Charles lämnar ÅRK

16 AUG 2019 12:31
Vår verksamhetschef Charles Jonsson har beslutat sig för att lämna Åmåls ridklubb och testa nya utmaningar.
  • Uppdaterad: 16 AUG 2019 12:31

Charles Jonsson kom till Åmål från Färjestads ridklubb i februari 2017. Nu har han valt att säga upp sig och hans sista dag på ÅRK blir den 12 september. Fram tills dess håller han sina ordinarie lektioner.

Vi kommer att sakna Charles som den inspirerande och engagerade instruktör och goda person han är och han har varit mycket uppskattad.
Nu vill han gå vidare och prova utmaningar inom ett nytt yrkesområde och vi önskar honom stort lycka till!

Styrelsen har påbörjat arbetet att se över ridskolans organisation och hitta hans efterträdare, som ska kunna fortsätta utbilda och inspirera alla er som rider på Åmåls ridklubb.

Fram till årsskiftet är Eva Andersson tillförordnad verksamhetschef.

För styrelsen i Åmåls ridklubb
Lena Karlsson