Foderkväll på ÅRK

20 NOV 2018 20:24
INSTÄLLT!! Välkomna till en intressant kväll om grovfoder och utfodring kl 18.30 onsdag den 28 november. Återkommer med nytt datum 2019.
  • Uppdaterad: 20 NOV 2018 20:24

Efter sommarens torka och bristen på grovfoder bjuder Åmåls ridklubb i samarbete med LRF Västra Sverige och SISU in till en kväll om foder och utfodring i stora ridhuset.
Medverkar gör hästläraren Sofia Folestam, Lillerudsgymnasiet, och Tomas Nilsson, Toleruds foder.
LRF bjuder på fika. Föreläsningen är utan kostnad för medlemmar i Åmåls RK, Bengtsfors RK och Säffle RK samt medlemmar i Lantbrukarnas Riksförbund, LRF. Övriga 50 kronor.

Det går forfarande att anmäla sig även om det står sista dag den 25 november! Men skynda på så ni inte miessar chansen att ta del av nya rön och tips kring utfodring.
Läs mer om kvällen här!