Gott Nytt År

31 DEC 2019 17:28
Tack för året som gick! Nu ser vi fram emot det nya året som också gömmer ett jubileum!
  • Skapad: 31 DEC 2019 17:28

Det nya året blir ett riktigt jubileumsår för klubben! För det var 1970 som det började med lånade hästar och lektioner på Arvids gärde. Samme Arvid som under 2019 lät Åmåls ridklubb ärva 100 000 kronor. Vi skickar på nytt ett postumt stort tack!

Ett stort tack framförs också till vår engagerade personal och ridlärare. Tack också alla ni som olika sätt under ställt upp och jobba för klubben!

Så 2020 firar vi alltså 50 år och visst vill alla att klubben ska leva vidare de kommande 50 åren också.
Två av de viktigaste frågor vi har framför oss är att hålla i ekonomin och ett förbättrat underlag i stora ridhuset. Frågorna berör oss alla oavsett om vi rider lektion, är tävlingsryttare eller bara tränar någon gång då och då.
Så låt oss alla sluta upp och samlas kring vår fina ridklubb och låt oss tillsammans möta och göra det nya 2020 till ett riktigt bra år.
Gott Nytt År!

För styrelsen Åmåls ridklubb