Höstlov - hästlov- Halloweenparad!

2018-10-27 20:15
Vi gör höstlovet till ett riktigt hästlov! Välj mellan våra dagläger, galoppläger eller de fria lovaktiviteterna på måndag och torsdag. Eller följ med på Halloween-paraden!
  • Uppdaterad: 2018-10-27 20:15

Åmåls ridklubb står för följande aktiviteter under höstlovet och som bekostas av Åmåls kommun.
Sist ut på höstlovet är Halloween-paraden. Vi smyger med i paraden med en av våra ponnyer lite utspökad och sedan blir det fokus ponnyridning i Plantaget. Ni som vill hänga på i paraden samlas kl 17.00 vid Södra skolan där ni letar upp oss. Och glöm inte att spöka ut er ordentligt! 17.30 går paraden mot Torget.

Aktiviteterna är därför utan kostnad för en som vill vara med och gäller för barn och ungdomar 6-16 år. Med ett undantag, för att vara med torsdag med käpphästar behöver man vara 8 år.

Här är gratisaktiviteterna:

Måndag 29/10 kl 11-13 Hästskötarkurs anmälan till This is a mailto link senast söndag kväll.
Måndag 29/10 kl 14.30-15.30 Öppet stall - kom och träffa våra mysiga hästar och ponnyer. Ingen föranmälan krävs. Det är bara att komma och hälsa på!
Torsdag 1/11 Öppet stall kl 15-16. Ingen föranmälan. Hälsa på och mys med våa fina hästar och ponnyer.
Torsdag 1/11 kl 13-16 Gör din egen käpphäst
- OBS! Flyttat till jullovet!!!
Först gör vi en kul käpphäst, sedan tar vi med dem till ridhuset och hoppar! a med egen valfri strumpa som blir hästens huvud och hals, och om man vill, egna tyg- eller läderband. Övrigt material står ridskolan för.
Obs! Från 8 år.
Anmälan till This is a mailto link

De övriga aktiviteterna - hästisläger, galoppläger och dagridläger hittar ni här

Höstlov på Åmåls ridklubb