Ledarutbildning på ÅRK

03 MAR 2019 11:56
Lördag 9 mars kör vi Basutbildning för ridsportens ledare på ÅRK. Det finns några platser kvar!
  • Skapad: 03 MAR 2019 11:56

Basutbildningen är en bra grund för den som är sitter i styrelse, är ledare, tränare, ridlärare eller hjälper till på tävlingar.
Kursdagen ger mer kunskap om ridsportens värdegrunder och ledstjärnor, om att skapa gemenskap och vi-känsla och ett gott klimat i en förening eller klubb.
Basutbildningen är också ett perfekt avstamp för den som vill gå vidare och bli ledare på olika nivåer eller utbilda sig inom sporten.

Preliminärt pågår kursen kl 9.00-15.30 med avbrott för fika och lunch.
Kursledare är Rosie Johansson, distriktskonsulent på Värmlands Ridsportförbund.
Innan kurs bör man ha hunnit gå igenom kursmaterialet och gjort ett par enklare övningar.

Det finns några platser kvar om någon vill hoppa på! Gör det om ni kan för det är en rolig dag!

Anmälan snarast på mejl eller telefon till Lena Karlsson, 070-326 74 03, This is a mailto link