Medlemsmöte på gång

04 SEP 2019 17:46
Vid medlemsmötet i augusti fanns ett starkt önskemål om regelbundna medlemsmöten. Nu finns nästa möte utsatt till den 22 september. Innan dess ska också de nya fokusgrupperna ha hunnit träffas en första gång. Se nedan vilken grupp just du är med i!
  • Skapad: 04 SEP 2019 17:46

På medlemsmötet kom många goda idéer. En del av dem jobbas det redan med, andra får styrelsen se över och se vad som kan göras och prioriteras.

Ett konkret förslag om att bilda kommittéer kring olika områden och aktiviteter beslöt styrelsen att ta tag i och börja jobba med direkt. Alla ni som var med på mötet visade också tydligt att ni vill vara med och engagera er och gav styrelsen uppgiften att fördela de närvarande till de olika områdena som här kallas fokusgrupper.

Men vi vill så klart se att fler medlemmar vill vara med och jobba för klubben och grupperna är inte på något stängda för fler som vill vara med. Eller om ni saknar någon viktig del i klubbverksamheten som det borde finnas en egen fokusgrupp för. Hör av er på mejl till This is a mailto link eller ta kontakt med någon av styrelsens ledamöter för att hänga med på en resa som kan bli både rolig och spännande. Det är inte bara ett sätt att öka gemenskapen och vi-känslan i klubben, allas bidrag i det här arbetet kommer att bidra till att vända den negativa ekonomiska trenden och till klubbens överlevnad.

För vi vill väl alla kunna fira 50-årsjubileum med pompa och ståt nästa år?!
Här nedan finns gruppdelningen och respektive gruppansvarig ska kalla till möte innan den 22 september. Ansvariga anges i rubriken.

Tävlingsverksamheter  –  Gunilla Hägg, Birgitta Hägg

Kristin Olsson