Nu säljer vi Newbody!

2018-08-19 22:25
Kom igen - nu slutspurtar vi snart med Newbody-försäljningen. Vem vet - lyckas vi riktigt bra kanske det kan bli en ny ridskolehäst i stallet!
  • Uppdaterad: 2018-09-07 08:51

Det är inget beslutat än definitivt men mångas önskemål är att behållningen från höstens Newbody-försäljning ska gå till att finansiera en ny ridskolehäst.
Det står högt på önskelistan och med gemensamma krafter ska vi kunna komma närmare det att kunna uppfylla den drömmen!
Belöningar är att vänta till de som säljer mest. Och varför inte utmana de andra lektionsgrupperna om vilken grupp som lyckas bäst?!
Så ta med en katalog när ni är i stallet och registera er som säljare via den här länken till Newbodys sajt
I katalogen finns en bra beskrivning på hur man gör och hur det går till att sälja. Klubben säljer ur den Gula höstkatalogen.
Har man inte möjlighet att registera sig via webben kan man kontakta Susanne Andersson, som håller i försäljningen, via ett sms så tar hon kontakt och hjälper till. Susannes mobilnummer är 076-842 86 25.