Pay & Jump 9 september

2018-08-22 09:37
Alla välkomna - lektionsryttare som privatryttare - att anmäla till ÅRK:s Pay & Jump! Samtidigt blir det loppis- och bytardag på läktaren. Anmäl nu!
  • Uppdaterad: 2018-08-22 09:37

Proposition för Åmåls Ridklubbs Pay and jump

Söndag den 9 september kl.14.30 banbyggnad kl.13.30
Tävlingsansvarig: Eva Andersson.

1. Anmälan görs på e-post: This is a mailto link eller på anmälningslista i stallet senast den 6 september kl.18.00.
2. Startavgift 130 kronr. Vid 2 starter, 100 kronor för andra starten. Startavgiften betalas senast samma dag kontant eller via swish: 12368055.
3. Lektionsryttare som vill vara med frågar sin ridlärare innan anmälan görs. Ange reservhäst på anmälan.
4. I anmälan anger ni namn, häst, höjd och telefonnummer.
5. Lektionsryttare behöver vara i god tid i stallet för borstning och sadling.
6. Framridning i lilla ridhuset, banan i stora ridhuset.
7. Gemensam banbyggnad kl.13.30. Gemensam bortbyggnad efter slut.
8. Prisrosett till felfritt ekipage .

Klasser: Clear Round .Valfri höjd  Endast jämna höjder fr.o.m bommar på marken. Alla kan vara med, från de minsta som kan ledas över bommar på marken till ni som vill träna på högre höjder.

Loppis- och bytardag
Servering och bytardag plus loppis på läkaren samma dag. Passa på att fynda både hästsaker och att hitta byta eller köpa begagnad utrustning.
Den som vill vara med på bytardag/loppis anmäler till This is a mailto link senast den 5 september. Kostnad 50 kronor som naturligtvis går direkt till klubben!

ALLA HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!