SM för ponny - Åmåls RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Åmålsryttare i ponny-SM

2018-07-24 17:35
Det blev en andraplats i b-finalen i dressyr-SM för Ebba Renström och Flipp. För Wilma Kellgren blev det en tiondeplats i unghäst-SM för 5-åringar.
  • Uppdaterad: 2018-07-24 17:35

Både Ebba Renström och Ebba Malmqvist hade kvalat in bland de 27 ekipage som fick rida SM.
Efter de båda kvalklassern visade det sig att Ebba Renström och Flipp missat A-finalen med minsta möjlig marginal. En liten revansch tog de sedan i b-finalen där de slutade tvåa.
För Ebba M och Minigårdens Kapten Krook gick det tyvärr inte vägen under årets SM.
Wilma Kellgren, ÅRK-medlem men som tävlar för Solstadens Ryttarförening, hade kvalat till mästerskapet för ungponnyer där 12 b-, c- och d-ponnyer var med.
Första tävlingsdagen var Wish Anwyll Flash väl hingstig vilket tog på krafterna. Dag 2 gick det bättre och fick då 75,2 procent. Totalt slutade ekipage på en 10:e plats.
Bra kämpat alla!!