Stöd ÅRK:s insamling

10 SEP 2019 20:17
Att klubben för närvarande har det tufft med ekonomin och är i stort behov av att åtgärda underlaget i stora ridhuset har säkert inte undgått någon. På Facebook finns en insamling - gynna den gärna med valfritt belopp!
  • Uppdaterad: 10 SEP 2019 20:17

Från Facebook-insamlingen:
”På grund av föregående års höga priser på foder till våra hästar samt ett underlag i vårt nya ridhus som inte håller för tävlingar har detta medfört en ekonomisk kris och pengarna i klubben räcker inte till för att lösa dessa problem. Vi vädjar därför till våra medlemmar och utomstående eldsjälar att hjälpa klubben att komma på fötter igen genom att skänka en peng, inga bidrag är för små eller för stora.
Ridklubben behöver allt stöd vi kan få och startar nu en insamling för att rädda vår fina klubb, fritidsgård, läroplats och många ungdomars "andra hem".
Hjälp oss gärna sprida vår akuta information vidare ❤️”

Vill du hjälpa till? Gör detta genom att swisha till oss på 123 680 5535
eller sätt in på klubbens bankgiro 305-4509.
Var noga med att märka din betalning med "Rädda ÅRK”.
Vi uppdaterar allt eftersom med hur insamlingen går!
Tack för att just du bidrar!