Vill du bli FU-ledare?

2018-10-24 15:45
Vill du engagera dig och bidra i klubbens arbete när det gäller ridning för unga och äldre med funktionsnedsättning? Då finns kursen för just dig!
  • Uppdaterad: 2018-10-24 15:45

I januari anordnar Värmlands Ridsportförbund en kurs i Karlstad för den som vill engagera sig som ledare eller redan är ledare i verksamhet för personer med funktionsnedsättning.
I klubben behöver vi också fler som vill vara delaktiga i denna del av verksamheten som betyder så mycket för de som rider hos oss.
Får vi sedan bara till den nya liften så är vi också redo att ta emot fler som vill uppleva känslan av att umgås och sitta till häst vilket gör gott för både kropp och själ.
För den som gör det står klubben för kurskostnaden.

Kursen består både av teori och en mer praktisk del som genomförs på Karlstad Ridklubb 19 och 20 januari.
Läs mer om kursen här