Ridskolans personal

Charles Jonsson
Ny verksamhetschef och instruktör sedan 1 februari 2017.
Charles har både "vanliga" lektioner på alla nivåer och privatträning.
Han har tidigare jobbat på bland nanat Färjestad ridklubb. Charles är också uppskattad domare i dressyr och hos ÅRK är han drivande när det gäller klubbens dressyrtävlingar och tävlingsträningar.

Therese "Tessan" Waerner
Tessan har slutat sin ordinarie tjänst vid ÅRK men kommer att ha tömkörning och löshoppning.

Nina Persson
Nina var tidigare ordinarie instruktör vid klubben. Under vårterminen har hon vikarierat på torsdagar.

Jenni Varis
Ridledare som håller hästis- och nybörjarlektioner.

Ann-Margrethe Andersson
Instruktör för ridskolans markarbetesgrupp mot hoppning på torsdagar.

Eva Andersson

eva

Foto: Eva Andersson

Eva är välkänd för de flesta som någon gång varit på Åmåls Ridklubb. Hon har mångårig erfarenhet som både instruktör, tävlingsryttare och uppfödare. Hon är klippan på anläggningen och ansvarig för stall och anläggning och oftast den man möter i telefon när man ringer ridskolan.
Eva har också en del lektioner.

Camilla Arvidsson

camilla

Foto: Mikaela Kellgren

Camilla brinner för ridskolans verksamhet för funktionshindrade och hon ansvarar för och genomför lektionerna för funktionshindrade. Camilla är för närvarande föräldraledig och väntas komma tillbaka till ridskolan i början av året. I hennes ställe håller Veronica Fredriksson ridningen.

Annette Zachrisson

10937410_10152761703182798_1563630305_n

Annette är länken mellan instruktörerna, barnen och föräldrarna i sitt jobb som stallvärdinna. Hon finns alltid till hands i stallet när någon behöver en hjälpande hand men ser också bland annat till att utrustningen är hel och ren. Hon  har också teorilektioner med ridskolans yngsta elever.
Annette utsågs till Årets Stallkompis 2017 i USEK:s omröstning.

Uppdaterad: 27 JUN 2018 16:16
Skribent: Åmåls Ridklubb