Övernatta hos ÅRK

Övernatta hos Åmåls ridklubb

Vandrarhemsboende för kortare eller längre vistelser på Åmåls Ridklubb.
Rofyllt boende med hästar och naturen inpå knuten men ändå stadsnära. Åmåls ridklubb erbjuder vandrarhemsboende för kortare eller längre vistelser. Tre kilometer från Åmåls centrum finns ridklubbens lokaler i lantlig miljö och där Stora ridhuset också rymmer boende och gemensamhetslokaler enskilt och lugnt intill skogen.
Fem fräscha tvåbäddsrum med dusch och wc på alla rummen finns tillgängliga samt ett lite större handikappanpassat rum med tre bäddar, också det med dusch och wc. I anslutning till boendet finns också ett allrum för samvaro och avkoppling.  På andra våningen finns matsal och fullt utrustat kök.

• Öppet året runt
  • Hela anläggningen är handikappanpassad.
  • Hiss finns.
  • Wifi på gång.
  • Stor parkering.
  • Nära till Forsbacka golfbana och Åmålstravet.
  • Nära till Åmåls centrum.

Tvåbäddsrum: 700 kronor per natt. 1 000 kronor per natt inkl frukost under Åmåls Bluesfest.
Handikappanpassat rum: 800 kronor per natt.
Paketpris lämnas på förfrågan på längre vistelse än tre nätter.
Sängkläder och handdukar finns att hyra.

Förfrågningar, paketpriser för längre vistelser samt bokningar: Lena Karlsson, 070-326 74 03 eller mejl This is a mailto link
Ställplats
För dig med husbil eller husvagn finns tillgång till ställplats. El kan inte erbjudas men som gäst har du full tillgång till dusch, toaletter, kök och övriga faciliteteter.

Pris: 100 kronor per natt.

Passa på att rida!

Åmåls ridklubb kan också erbjuda en riktig hästupplevelse under din vistelse i Åmål.
Under stora delar av året finns möjlighet att boka privatlektioner på ridskolans hästar. Ibland även uteritter.

Klubben ordnar också kortare och längre läger under främst skolloven för både barn, ungdomar och vuxna.

Mer uppgifter och priser på förfrågan: Eva Andersson, 070-269 78 84

1013505_10151431903236157_2107334783_n                 rum