Policy ÅRK

ÅRK:s Verksamhetsidé
ÅRK är en ideell förening med hästen i centrum, vi ska vara ett föredöme i god hästhållning där alla ska känna sig välkomna. Vi erbjuder utbildning och aktiviteter i samspel med hästar och med hänsyn för varandar i god gemenskap.
Vi vill främja ett livslångt intresse för hästar och skapa möjlighet till motion och träning.

ÅRK:s Värdegrund
Respekt- vi säger alltid hej. Vi pratar med varandra och inte om varandra. Vi respekterar alla hästar och människor.
Kamratskap- vi är bäst tillsammans.
Glädje- gemenskap ger glädje.
Delaktighet- vi ska alla ta vårt ansvar och alla medlemmars röst har lika värde.

ÅRK:s Vision
Vår vision är att skapa ett modernt och digitaliserat aktivitetscentrum med fokus på välmående för häst och människa.
Med digitalt bokningssystem där hästaktiviteter erbjuds, allt från uteritter till käpphästhoppning, dressyr och hoppning, clinics och föreläsningar, utställningar m.m.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:04 Skribent: Gunilla Hägg