Aktuellt vecka 30

26 JUL 2016 10:19
Markarbete, kvarka och fotbollskillar är aktuellt denna vecka.
  • Skapad: 26 JUL 2016 10:19

Medan ridskolans hästar fortfarande har sommarlov rider markarbetetsgruppen vidare på torsdagar. Ni som har fasta platser eller står som reserver - glöm inte att meddela A-M eller Lena om ni ska vara med på torsdag 28/7 kl 18.30.

Tisdag 26/7 har A-M ingen träning på ridskolan i stora ridhuset. Däremot är det träning på torsdag. Men som vanligt är okej att rida samtidigt med undantag för när markarbetetsgrupp kör.

På torsdag flyttar ett nytt gäng fotbollskillar från IFK Åmål in i våra övernattningsrum. De bor kvar till och med den 30 september. För den här omgången har vi gjort lite förändringar så att vi förhoppningsvis ska få bättre ordning och reda i lokalerna.

Uppgifter från både Grums och Sörmon talar för att det ett nytt stall har drabbats av kvarka. Vi uppmanar alla att tänka på smittoriskerna och vara försiktiga när andra stall besöks. Byt gärna kläder och skor och tvätta händerna mellan olika stallbesök.

De två kommande veckorna kör vi fria sommarlovsaktiviteter på klubben ett antal förmiddagar varje vecka. Information om vad som gäller för att vara med kommer senare idag på både hemsida och Facebook.

Skribent: Åmåls Ridklubb