Markarbetesgruppen fortsätter

27 JUN 2016 17:32
När ridskolans övriga verksamhet tar sommarlov fortsätter markarbetesgruppen under sommaren. Vi kör igång redan nu på torsdag den 30 juni!
  • Skapad: 27 JUN 2016 17:32

Gruppens fasta ryttare och de listade reserverna har förtur till platserna. Därför ber vi er ge besked om ni vill behålla er plats respektive stå kvar på reservlistan! Det gör ni till Lena, mb 070-326 74 03, This is a mailto link snarast.

Fram till terminens slut var gruppen en del i det ideella engagemang Ann-Margrethe bidragit med till klubben. Därför bli priset per lektion nu 225 kronor. Under sommaren betala deltagarna per gång och ordnar själv reserv. Återbud måste lämnas senast två dagar före träningen.

Intresset för markarbetesgruppen har också varit mycket stort. Därför planerar vi att starta ytterligare en grupp i höst, också med sex fasta platser och för stor häst. Vi återkommer med anmälan till den.

Skribent: Åmåls Ridklubb

E-post: amalsridklubb@telia....