Medlemsinfo december 2021

22 DEC 2021 13:56
Hej alla medlemmar, vi i styrelsen har tänkt få ut lite info till er efter varje styrelsemöte.Först så vill vi påminna om att ha koll på hemsidan, just nu är det mycket kul under jullovet !
  • Skapad: 22 DEC 2021 13:56

Vi kommer att köpa in lite fler lätta hinderstöd, använder en del av intäkterna från Halloweenhoppet.
Vi har tidigare i år avsatt 20 000 kr från anläggningsavgifterna, kommer göra det varje år, för att ha till påfyllnad av underlag när det är dags igen.
Några av styrelseledamöterna har varit med på en sponsor kurs, den var mycket givande och vi är nu taggade på att jobba aktivt. Vi ser gärna att ni medlemmar hör av er om ni vill vara en del av den gruppen !
Det finns även en liten grupp som jobbar på att få en riktigt bra cafeteria. Vore kul om det fanns fler där ute bland er som vill ta del här också.
Samma gäller i tävlingsgruppen, hojta till om ni vill vara med här ! Alla välkomna oavsett, är det nytt… vi lär upp er på det ni känner vore kul.
Jag var med på ordförandeträff härom veckan, det har vi 2 ggr per år i distriktet. Det är alltid intressant och givande att höra hur andra klubbar jobbar. Det som jag
blev mest intresserad av vår de klubbar som har ledare/stallvärdar, alltså några som varje dag vid lektionstider hjälper till med iordningställande av hästar, leder på nybörjar lektioner och stöttar nya, föräldrar mfl i stallet. Vi får se vad vi kan få till här hos oss. Kommer bli en ledarkurs en helg i januari för de som ev skulle vilja sikta in sej på ridledare frampå.
Styrelsen kommer jobba vidare ihop med SISU när det gäller vårt arbete, främst med årshjul och ansvarsområden.
23 januari kl 16 bjuder vi in alla ni tävlingsryttare i klubben på kaffe och tårta ! Ni som tävlat i år och ni som hänger på nästa år !
Med detta hälsar vi er alla en riktigt GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR !!!!
Gunilla Hägg , ordf

Skribent: Elin Fransson