Hoppa till sidans innehåll

Clinic med Lennart Lindelöw

28 OKT 2016 09:47
Den 3-4 december är det clinic i hoppning för A-tränaren Lennart Lindelöw på Åmåls ridklubb. 15 ekipage får plats och det är först till kvarn som gäller.
  • Skapad: 28 OKT 2016 09:47

Lennart Lindelöw är välkänd för de flesta när det gäller hoppning. Han har vunnit SM, ingått i svenska landslaget samt ridit ett 20-tal world cup. 

Vill du ha en lärorik helg tillsammans med din häst eller ponny och utvecklas inom hoppning, boka då din plats nu. Först till kvarn gäller, anmälan är nu öppen för Åmåls ridklubb medlemmar. På söndag 30 oktober öppnar anmälan för även icke medlemmar i Åmåls ridklubb. Vi har 15 platser uppdelat på 3 grupper. Första lektionen är 2 timmar och den andra 1,5 timme. 

Pris: 1 300 kronor för två dagar. 

Vill du komma som åskådare och lyssna följa clinicen från läktarplats och och få en eller två lärorika dagar? Anmäl dig redan idag för att säkra din plats. Fika och kaffe ingår.

Pris: 150 kronor för en dag och 200 kronor för båda dagarna. 

På lördagen hålls en rolig After Ride där mat och dryck ingår. Alla som rider eller varit med som åskådare är välkomna att anmäla sig. Priset är 150 kronor.

Anmäl dig till This is a mailto link så skickar hon betalningsinformation. OBS! Vid färre än 12 anmälda ryttare innan 18 november ställs clinicen in.
Skriv även vilken nivå ni är på i ridningen så vi enklast ska kunna placera er i jämna grupper samt om du rider ponny eller häst. Märk mejlet med läktare om du är åskådare och clinic om du är ryttare. 

Anmälan är bindande. Reservlista kommer att finnas vid mer än 15 anmälda ryttare. Det är själv upp till ryttaren att kontakta reserven om man ej kan komma själv. Din anmälan är giltig när betalningen är inne. Innan det är det först till kvarn. 

Återkommer om tider.

Skribent: Åmåls ridklubb
E-post: Adressen Gömd

ARV_logo_RGB

 

Postadress:
Åmåls RK - Ridsport
Finserud 103
66291 Åmål

Kontakt:
Tel: 0702428708
E-post: amalsridklubb@telia....

Se all info