22 NOV 2020 13:05
  • Uppdaterad: 22 NOV 2020 13:05

Hej alla medlemmar !

Nu har det gått en tid sedan sist. Det har varit ett märkligt år men vi har förhoppningsvis ett bättre år framför oss. Vi i styrelsen jobbar på , vi har haft sisu hos oss ett flertal tillfällen under året och vi tycker det varit fantastisk kul och nyttigt. Nu har det som allt annat stannat upp när det gäller möten och träffar. Dock är vi i sluttampen och hoppas kunna presentera något fint material frampå.

Ridskolan fortsätter i stort sett som vanligt, men vi ber er alla vara rädda om er själva och andra, följ alla restriktioner ! Vi köpte in en riktigt fin häst Qalle som verkar vara en favorit som fungerar utmärkt. Vi har även hyrt in några som tidigare. Dock fick vi nyss ta bort finaste Merielle , och så har vi sålt Danita.

Det har varit träningar för AnnMargrethe Andersson och Ann- Louise Gustafsson under hösten. Det hanns med en clinic också för ridelever, som var mycket uppskattad.

Trimgrupper i dressyr, hopp och markarbete hålls regelbundet. Det finns möjlighet att hyra lektionshästarna vissa dagar för fri ridning och att vara fodervärd. Ett fantastiskt bra sätt att prova på att ”ha egen häst”.

Några klubbhoppningen/payandjump har vi haft i höst. Tyvärr fick vi ställa in alla andra större tävlingar , Halloweenhoppet hade 300 startande när vi fick ställa in i sista minuten pga covid 19 restriktioner. Mycket tråkigt då vi nu har äntligen ett fint ridunderlag, helt nya tävlingshinder som 9 sponsorer köpt ! Stort tack till dem. Vi har planerat in 3 helger med hopptävlingar nästa år , och två dressyr. Hoppas verkligen att vi kommer kunna genomföra dessa.

Som ni förstår har allt vad som fått ställas in i år , gjort att det även drabbat klubben ekonomiskt. Men vi kämpar på att få in så mycket vi kan på alla fronter, bidrag söks, New Body försäljning , Bingolotter mm. Hjälp klubben genom att köpa !

Som ni privatryttare sett , så har vi nu ett bokningssystem Boka.se som vi vill att ni använder . Detta för att vi vill ha lite statistik på hur ridbanorna används . Vid frågor eller problem så kontakta Elisabet Ståhl. Vill nu också påminna om att betala anläggningsavgiften. Detta för att vi ska kunna underhålla för att ha en riktigt fin anläggning. Med det gäller också mockning och att ljus släcks t ex när man lämnar banorna. Nya lysrör att på gång.

Nu har även valberedningen börjat sitt jobb. De vill ha in era förslag på styrelsemedlemmar, så tänk till och lämna era förslag till Mikaela Kellgren , Åsa Johansson eller Pia Oskarsson snarast.

Tyvärr har vi fått kvarka i området, Säffle ridklubb. Så var noga med att inte besöka olika stall, och byt kläder. Vi vill inte ha det på fler stall.

Hoppas ni får en fin vinter och jul!

Skribent: Elisabeth Ståhl