Nyhetsbrev vecka 6

08 FEB 2016 06:25
Nyhetsbrevet vecka 6
Den här veckan är det dags för årets första loka/regionala hopptävlingar på ridklubben. På Lördag är det ponnytävling, då anländer det ekipage från när och fjärran på besök på ridklubben. Det kommer med andra ord bli lite ”hopptema” den här veckan. Hinder kommer att byggas fram under torsdagens hoppträning och sedan kommer det finnas hinder framme. På fredag kommer banan att prepareras för tävlingarna. Stora Ridhuset låses från kl 19.00, ridskolans lektioner hålls i lilla ridhuset hela kvällen från 16.00 till 20.00.
Man får räkna med att det befinner sig funktionärer som iordningställer banan på fredagen.
Vill du hjälpa till under tävlingarna? Det är superkul och det finns ställen som inte kräver minsta lilla hästvana.
Ni som vill stå med mig på banan hör av er, det är begränsat med platser där.

Igår genomfördes årsmöte för Åmåls Ridklubb. Det var roligt att se en sådan stor uppslutning på detta. Jag hoppas att det engagemanget i klubben kvarstår resterade delen av året.
En styrelse med en hel del nya ansikten valdes in, vi önskar dem varmt välkomna och hoppas att de orkar axla manteln och fortsätter det stora jobb som den förra styrelsen utförde.
Denna veckan verkar det som vi får användning för både paraply och skridskor enligt min favorit app, SMHI.

Vi ses på klubben!
Mvh Nina Andersson