Testa rida dressyrprogram

11 MAJ 2016 21:46
Se hit lektionsryttare!
Vill du testa att rida ett dressyrprogram under tävlingslika former så ordnar Åmål ridklubb en programridning lördag den 21 maj.
  • Skapad: 11 MAJ 2016 21:46

Programträningen är i första hand till för dig som rider lektion för att få prova att rida under tävlingslika former. Du rider ett valfritt program; något av dressyrprogrammen eller SvRF:s ryttarmärken, och får sedan en bedömning.

Ett jättebra tillfälle att kravlöst få känna på hur det kan vara att tävla!

Om du vill vara med - prata med din ridinstruktör om val av lektionshäst och program. Sedan anmäler du dig via klubbens mejl This is a mailto link eller skriver upp dig på listan som finns på anslagstavlan utanför stallkontoret. Ange namn, telnr, ridgrupp, program och vilken häst du vill vara med på.

I mån av plats får även ryttare på egen häst delta.

Så här går det till: Du får rida igenom programmet först en gång och sedan göra om vissa delar. det blir ungefär 15 minuters ridning inne på banan. Du får också hjällp med framridningen av någon av ridskolans ledare.

Domare: AnnMargrethe Andersson, som också svarar på frågor 070-394 09 00.

Startavgift: 150 kronor för junior och 200 kronor för senior, betalas till klubben via bankgiro eller swish.

Tid: Lördag 21 maj kl 9.00-12.00.

Anmälan senast tisdag 17 maj.

Skribent: Åmåls Ridklubb