Ridtravargrupp samt andra nyheter v 7

14 FEB 2016 17:57
Nyhetsbrev vecka 7
Vi lämnar nu en händelserik helg bakom oss. Ännu en gång riktar jag ett stort tack till alla som varit funktionärer på våra ponnytävlingar, ni ska vet att vi får väldigt bra kritik på våra arrangemang.
Nu till lite nya ideér för vår verksamhet.
Mitt största mål med arbetet är att vi ska vara en klubb där ALLA oavsett vilken häst vi sitter på, eller för all de, kör med, ska känna sig välkommen. Samt att vi ska ha något att erbjuda alla. Alla medlemmar är lika viktiga oavsett vem de tränar för eller vad de tränar, så länge vi visar respekt och kärlek till våra djur.
På Tisdagar tänkte vi nu starta en grupp för er som har en ”ridtravare”. Klockan 17.30 – 18.30 så kommer det finnas fem platser för vår instruktör Therese Waerner med start vecka 12. Är du intresserad? Hör av dig via vår mail This is a mailto link
Känner du någon som du tror kan vara intresserad? Sprid ordet.
Under veckan som kommer så har vi Fredrik på plats på måndag i stora ridhuset med hoppträning.
Torsdag har AnnMargreth träning och på Lördag samlas åter vårt gäng som brinner för westernridning i stora ridhuset mellan 10-13. På Söndag är det hoppning för Frank i stora ridhuset mellan 9 - 13, Under dessa träningar är inte ridhuset låst men hänsyn skall visas till tränande ekipage.
I Lördags plockade vi undan en hel del hindermaterial från stora ridhuset. Tanken är nu att vi ska fram med målarpenslar och snygga till dessa. Jag tänkte att vi säkert har ett gäng goa ungdomar som vill komma och hjälpa mig med det under ex påsklovet. Vi grillar korv, fikar och kladdar med målarfärg vilka vill hänga på?
På onsdagar framöver (inte varje) kommer det finnas fika att köpa i lilla cafeterian under kvällen för alla föräldrar och supporters till våra ridande. Ett härligt gäng tjejer tänker ta tag i detta!
Sist men inte minst vill jag tacka alla som hört av sig under veckan som gått med hejjarop och uppmuntrande ord. Och sist men inte minst, Eva, Nina, Anette, Tessan och Camilla ni är grymma!!
Vi ses under veckan alla goa medlemmar!
  • Uppdaterad: 19 AUG 2018 22:26

Skribent: Nina Andersson