Må bra-satsning

16 DEC 2016 15:35
På söndag kl 16 och cirka en timme framåt drar vi igång klubbens må bra-satsning för alla medlemmar från 13 år. Ta chansen att testa olika träningsformer, få mental coachning, fixa goa mellanmål och annat spännande!
  • Skapad: 16 DEC 2016 15:35

På söndag kl 16 och cirka en timme framåt drar vi igång klubbens må bra-satsning. Jättenyttigt för alla åldrar på alla nivåer och för både lektionsryttare som privatryttare.

Den röda tråden är att se sig själv inte bara som ryttare utan som idrottare!
Och handen på hjärtat - vi är väldigt noga med vad vår häst äter, hur den mår, hur den tränas - men hur tänker vi om oss själva?!

Nu på söndag blir det uppstart med Anna Margarethe Andersson som pratar om varför det är viktigt att vara i form öven dom ryttare och hur det påverkar hur du kan utvecklas i din ridning.
Catrine Andersson som pluggar coachning inom sport på universitetet, pratar om vilken inverkan vårt tänk har på utveckling.
Alla mellan 13 och 25 deltar i alla delar utan kostnad. Över 25 får betala en mindre summa.
På söndag kostar det inte något för nån!
Mejla gärna lekamedia@ telia.com du tänker komma även om föranmälan inte krävs. Men vi kommer att boka upp tider för ex gym, zumba och olika gruppträningspass så missa inte den chansen. Redan nu på tisdag och torsdag blir det erbjudande om träning på Etage 5.
Ses i cafeterian i Stora ridhuset kl 16.00!!!!

Skribent: Åmåls Ridklubb

E-post: amalsridklubb@telia....