Dags för terminsstart!

07 AUG 2016 22:29
Nu drar det ihop sig!
Måndag den 15 augusti drar vi igång en ny spännande och rolig hösttermin på Åmåls Ridklubb.
  • Skapad: 07 AUG 2016 22:29

Inledningsvis blir det samma grupper och samma tider som under vårterminen om ni inte får personligt mejl om annat.
Den här terminen kommer att bjuda på en del nyheter. Bland annat utökas verksamheten med aktiviteter på lördagar.
I höst hälsar vi också Ylva Larson välkommen som ny ordinarie instruktör så snart hon är klar med sin ridlärarutbildning i mitten av september.
Nina Persson har sagt upp sig från sin anställning som instruktör på grund av personliga skäl och slutade i juli. Vi tackar Nina stort och varmt för det jobb hon gjort på klubben och önskar henne lycka till med framtida utmaningar!
Frågor och funderingar kring höstterminen kan ställas till Lena Karlsson som ni når på 070-326 74 03 eller mejla till This is a mailto link

Skribent: Åmåls Ridklubb

E-post: amalsridklubb@telia....