Aktuellt från ÅRK

12 FEB 2020 07:25
RF-Sisu Västra Götaland sa ja till vår ansökan om pengar till underlag och bidragen från FB-insamlingen finns nu på klubbens konto.
  • Uppdaterad: 12 FEB 2020 07:25

En positiv återkoppling efter det senaste medlemsmötet då vi bland annat diskuterade en hel del kring underlaget i Stora ridhuset:
Det som nu heter RF-Sisu Västra Götaland har efter ansökan beviljat Åmåls ridklubb stöd med drygt 130 000 kronor till renovering av underlag. I stöd kan föreningar får maximalt hälften av den beräknad kostnaden för en åtgärd.
Vi är tacksamma för stödet som kan ses som är ett första steg mot att åtgärda underlaget.
Facebook-insamlingen "Rädda ÅRK" är nu också avslutad och pengarna finns på klubbens bankkonto.
Stort tack till alla som stöttat och bidragit med en slant! Varenda krona räknas!