Anläggningen stäng för utomstående en vecka!

03 MAR 2016 10:18
OBS, viktig info till samtliga som vistas på klubben!!
Vi har hästar som fått diarée på anläggningen. Två har även förhöjd temp. Jag har varit i kontakt med veterinär nu på morgonen som tror vi fått ett "magvirus" som är snabbt övergående. Dock verkar det vara smittsamt och innan vi vet mer om hur det smittar så har jag med samråd med klubbens ordförande samt veterinär valt att stänga anläggningen för SAMTLIGA utomstående hästar under en vecka framåt. En ren försiktighetsåtgärd. Detta är för er säkerhet så att ni slipper få smittan. Jag vill poängtera att det INTE finns några symptom på att det skulle vara kvarka och att hästarna trots lösa magar är pigga och glada. Lektionsverksamheten pågår som vanligt. Det kommer finnas sprayflaskor med virkon i dörrarna som ni kan använda till era skor när ni lämnar anläggningen.
Har ni frågor kontaktar ni mig, vi hjälps åt att sprida infon utan att skapa hysteri.
  • Skapad: 03 MAR 2016 10:18

Skribent: Nina Andersson