Dags för Basutbildning

11 NOV 2019 14:52
Lördag den 23 november är det dags för ny Basutbildning på Åmåls RK. Skynda att anmäla!
  • Skapad: 11 NOV 2019 14:52

Lördag den 23 november är det dags för ny Basutbildning på Åmåls RK.

Den ger alla i ridsporten en gemensam och stadig grund att stå på oavsett om du är förtroendevald i en styrelse eller aktiva som till exempel ledare från landslagsnivå ner till ungdomsledare, ridledare eller annan. I vissa fall är också basutbildningen ett krav för den som ska bli ledare inom sporten.
På ÅRK kör vi cirka 9.30t-15.00 med avbrott för fika och lunch. Kursledare är Värmlandsdistriktets konsulent Rosie Johansson.
Viss inläsning via bok och webb behöver göras av kursmaterialet innan kursen. För medlemmar i ÅRK är kursmaterialet utan kostnad.
Frågor om kursen, upplägg med mera inför anmälan kan ställas till Lena Karlsson.
Anmälan görs till Gunilla Hägg, som är kontaktperson. Senast den 18 november behöver vi ha fått din anmälan!