Dags för nya utmaningar! Tack för denna tiden

24 MAR 2016 06:19
Var sak har sin tid!
Och nu närmar sig min tid som verksamhetschef sitt slut. För ett år sedan när jag fick frågan av förra styrelsen om jag kunde tänka mig uppdraget under en kortare period tackade jag ja utan att riktigt veta vad jag gav mig in på. Jag kände inte till klubben så väl och inte heller människorna runt den.
Det har varit ett år med massor av arbete, oerhört mycket frustration, jag har trampat över ett antal tår som inte var vana att trampas på, telefonen har surrat oavbrutet, kort sagt det har varit intensivt.
Men, det har även varit ett år då jag träffat fantastiskt trevliga människor. Fått flera nya vänner, lärt känna underbara ungdomar och barn och inte minst mina fina kollegor.
Mina kollegor ja, det är ju de som avgör hur man trivs under dagarna. Jag har haft turen att fått jobba med riktigt duktiga instruktörer en stallvärdinna som underlättar kvällarna och sist men inte minst den jag kommer sakna allra mest att jobba med, Eva, vi är inte alltid överens men så roligt vi har tillsammans. Jag skulle tippa på att Evas öron har skavsår efter allt mitt bollande med henne i frågor som berör allt från hästar till vart man köper lampor i Åmål.
Nu ska jag få helt nya arbetsuppgifter, något jag verkligen ser fram emot. Jag kommer emellertid att stanna kvar inom klubben. Jag fortsätter jobba med den ideella delen i verksamheten. Tävlingsdelen som är superviktigt för klubbens överlevnad tiden. En liten tanke vill jag sticka in med. Det vore bra om fler engagerade sig bortsett från när det uppstår missnöje över en förändring för då blir uppslutningen omedelbar, engagemang finns uppenbarligen, men hur får vi det att gälla för mer delar av klubben än just den lilla plätt som är vår egen planhalva?
TUSEN, TUSEN TACK alla människor som mailat, smsat sedan igår. Jag försvinner ju inte så långt och finns kvar i klubben bara med en annan roll.
Sista arbetsdag är ännu inte riktigt bestämt men det kommer jag återkomma med, oavsett så hoppas jag se så många som möjligt av klubbens medlemmar på tisdag , onsdag när vi ska måla hinder, ikväll finns jag i manegen som vanligt. Och alla mina elever, jag kommer sakna er massor!!!
Ha det bäst!!!
/(/ Nina A