Foderkväll

16 SEP 2021 23:27
Måndagen 4/10 kl 19.45 är alla som vill välkomna på foderkväll. Vi kommer framförallt gå igenom grunderna om hur man räknar en foderstat till sin häst, men alla frågor är välkomna och vi kommer säkerligen att komma in på mycket annat också!
  • Skapad: 16 SEP 2021 23:27

Foderkvällen kommer att hållas av Elin Fransson i cafeterian, och är öppen för alla intresserade. Räkna med att vi håller på till ca 21, så hjälps vi åt att fodra efteråt.

Kostnadsfritt för dig som är uppstallad på Åmåls Ridklubb, 50 kr för övriga. Enklare fika kommer att finnas.

Anmälan till This is a mailto link, kom ihåg att ange ev allergier. Om då har några specifika frågor som du vet om i förväg får du gärna meddela dem i förväg, så kan Elin läsa på lite extra om just det.

Välkomna!

Skribent: Elin Fransson