Grönt kort-kursen drar igång

11 NOV 2019 15:08
Nu börjar kursen för er som vill tävla eller bara lära mer om tävling och regler i ridsporten.
  • Skapad: 11 NOV 2019 15:08

Torsdag den 14 november kl. 17.30 (ändrad tid) startar vår Grönt kort-kurs på Åmåls ridklubb.
Det finns plats för fler på kursen så ni som inte anmält er än har fortfarande chansen att vara med. Men anmäl så snart som möjligt!
Planera också in den 24 november kl 17-19 då blir det en föreläsning med Nina Olofsson, Hippofys. Föreläsningen är obligatorisk för deltagarna på kursen, kring hästens fysiologi, vad händer när en häst tränas, uppvärmning och nedvarvning och att hålla koll på skador och slitage. Träffen är indelad i en teoretisk del och en praktisk del i stallet.
Föreläsningen kommer också att ingå i vårt projekt kring träning och hållbarhet som riktar sig till alla i åldrarna runt 13-20 år  som har egen häst eller vill vara med på ridskolehäst. Det drar igång på allvar inom kort.
Föreläsningen är också öppen för andra men då kostar det en slant att vara med.
Mer info om projektet kommer inom kort.