Handlingar inför årsmöte

10 FEB 2020 23:06
Åmåls ridklubb håller årsmöte på söndag den 16 februari kl 16.00. Här är handlingar inför mötet och nu ligger samtliga uppe.
  • Uppdaterad: 10 FEB 2020 23:06

Årsmötet hålls i stora ridhuset, konferensen och vi hoppas att många medlemmar vill ta tillfället iakt och komma på mötet. Det blir stadgeenliga ärenden och val, bland annat föreslås ändringar i stadgarna.

Det handlar bland annat om värdegrundsregleringar som gjorts både inom  idrotten och ridsporten, medlemsskap och valbarhet. Den största förändringen är dock att alla som ska arbeta med barn ska lämna in ett utdrag ur belastningsregistret till klubben.

Ändring av stadgar antas endera genom enhälligt beslut på årsmötet eller med med minst 2/3 av rösterna vid två på varandra följande möten med minst en månads mellanrum.

SvRF har också rekommenderat föreningarna att höja medlemsavgiften med hänvisning till att kostnaden för den försäkring som ingår när man löser medlemskap ökar från 2021. ÅRK:s styrelse föreslår dock en oförändrad medlemsavgift oavsett höjningen. Idag är medlemsavgiften 250 kronor för juniorer och 400 kronor för seniorer.

Här finns verksamhetsberättelse

Här finns kallelse och dagordning

Här finns förvaltningsberättelse

Här finns revisorernas berättelse