Helgens Tävlingar 17-18 april

20 APR 2010 19:50
Isabella Danielsson med Flipp kom på 3:e plats!
  • Uppdaterad: 19 AUG 2018 22:26

Isabella Danielsson som tävlar för Åmåls Ridklubb kom på en hedrande 3:e plats med sin ponny Flipp. Isabella tävlade i Klass 1 Lätt B:1 och nådde nästan 64,83%.

Grattis säger vi på Åmåls Ridklubb!

Vid söndagens Lokala Dressyrtävling för Ponny med Lagtävling Div. III var 88 anmälda och 71 kom till start. 9 lag var anmälda och 8 kom till start.

Yngsta deltagaren på Ponny var 7-åriga Elsa Johansson som tävlar för Hagfors-Uddeholm och även deltog i deras Lag 2.

Elsa var mycket imponerande och gjorde bra ifrån sig trots sin unga ålder.

Vid lördagens Regionala Dressyrtävling för Häst var 38 anmälda och 27 kom till start. Här hade vi en del långväga som deltog i tävlingen bl.a. från Flyinge HSK och Linköpings RS.

Vann i Klass 1 Lätt A:6 gjorde Magnus Nyman med Gibson. Magnus som tävlar för Säffle Ridklubb nådde nästan hela 70,70%

Grattis säger vi även till Magnus för vinsten i Klass1!

Det var två mycket härliga dagar med fina prestationer, fint uppförande och rätt sportsanda av alla deltagare. Till sist, TACK alla ni fantastiska funktionärer som ställer upp och gör våra tävlingar så lyckade, utan er hade dessa tävlingar aldrig kunnat genomföras. Återigen TACK!

Skribent: Mikael Bloom