Höstterminen igång!

18 AUG 2017 10:30
Nu är höstterminen igång på riktigt i ridskolan. Samtidigt riktar vi ett stort tack Victoria Olsson för hennes insatser som instruktör det senaste året och hälsar Tessan Waerner tillbaka efter mammaledigheten.
  • Skapad: 18 AUG 2017 10:30

Den gångna vecka har ridskolans verksamhet dragit igång på allvar efter sommarupphållet och en mjukstart på torsdag och fredag förra veckan.
I höst väntar en del nyheter förutom den ordinarie lektionsverksamheten måndag till fredag. Nya grupper är på gång liksom mer verksamhet på lördagar med knatteridning och hästisgrupper.
I stallet finns flera nya hästar och ponnyer och som vi tror kommer att bli populära hos både stora och små. De ersätter bland annat Bellan, som flyttat till Säffle, och Rocky som vi tvingades avliva efter att han blivit sjuk.
På instruktörssidan återkommer Tessan Waerner från sin mammaledighet. Hon börjar den 17 september med en tömkörningskurs och löshoppning och går sedan in på tisdagar, som varit hennes ordinarie lektionsdag, från och med den 19 september. Fram tills dess har Charles Jonsson tisdagslektionerna kl 18.30 och 19.30.
Samtidigt riktar vi ett stort tack till Victoria Olsson för hennes insatser som instruktör det senaste året. Victoria har varit och är en engangerad kraft och som brinner för klubben!

Skribent: Lena Karlsson

E-post: amalsridklubb@telia....