Infoträff om Grönt kort-kurs

21 OKT 2019 21:29
Tisdag den 29 oktober blir det informationsträff om grönt kort-kurs för dig som vill tävla eller bara vill veta mer om tävling i ridsporten.
  • Skapad: 21 OKT 2019 21:29

Träffen hålls kl 18.30 i cafeterian i lilla ridhuset. Alla som är på gång och vill tävla är välkomna. De som är 13 år och äldre går kursen själv, för den som är yngre än 13 år är det förälder som är ansvarig och då måste gå kursen istället.

Kursen är perfekt även för dig som är nyfiken och vill lära om tävling i ridsporten men kanske inte tänker dig att tävla. Också för den som kan tänka sig att ställa upp som funktionär på tävling är kursen jättebra.

Alla info - från kursupplägg till kostnad - ni på träffen. Men det är både inläsning på hemmaplan och träffar på ridskolan samt pryo på en klubbtävling för att få mer insikt i tävlandet.
Ansvarig är klubbens utbildningsledare Eva Andersson. Hon svarar också på frågor om kursen. Du kan också mejla This is a mailto link för mer info.

Vi tar gärna emot föranmälan till träffen på mejl för att beräkna så att fika räcker till alla men det är inget måste.
Välkomna!

E-post: amalsridklubb@telia....