Kom ihåg på nya året!

02 JAN 2018 20:47
Nytt år betyder att det är dags att förnya både medlemskapet och betala avgifter för att använda anläggningen.
  • Skapad: 02 JAN 2018 20:47

Medlemsavgiften
Avgiften för att vara medlem i Åmåls ridklubb är oförändat 250 kronor för junior och 400 kronor för seniorer under 2018. Ange gärna aktuellt mobilnummer och mejladress när du betalar så kan vi uppdatera vårt medlemsregister med rätta uppgifterna.
Se mer under Medlemsskap och avgifter.

Anläggningsavgifter
Det är också dags att lösa temins- eller månadskort för anläggningen. Avgiften ska vara betald i anslutning till att man rider på anläggningen, det vill säga i stora eller lilla ridhuset eller i utepaddocken.
I nuläget är avgifterna oförändrade men en översyn pågår.
Möjligheten finns att få faktura på anläggningsavgiften och uppdelad på två betalningstillfällen. Men vi är restriktiva och för att få faktura uppdelad på två betalningstillfällen krävs att man tidigare skött sina betalningar mot klubben och betalat fakturorna senast på förfallodagen.
Se mer under Anläggningsavgift

Skribent: Lena Karlsson