Nya grupper och träningar

02 FEB 2017 22:23
Nu har vi vår nya instruktör och tränare Charles Jonson på plats och kan erbjuda nya grupper och träningstillfällen.
  • Skapad: 02 FEB 2017 22:23

Charles Jonson, 34, som är instruktör, tränare och domare i dressyr, är ett välkänt namn för många. Vi är glada att nu ha honom i klubben där han jobbar 75 procent och även ska axla rollen som verksamhetsledare.

I första skedet erbjuder vi nu åter träningstillfällen för privatryttare på ponny eller häst och som vi under hösten inte haft möjlighet att ha på grund av resursbrist.
Inga fasta tider eller dagar är satta än så det går bra att mejla en intresseanmälan till klubbmejlen. Men det finns bland annat tider på onsdagar.
Du väljer själv om du vill träna för Charles eller Ylva.

Vi planerar också en privathästgrupp; ponny och stor häst och markarbete med inriktning dressyr på onsdagar och begränsat antal deltagare, också för Charles.

För den som kan och är sugen på att rida mitt dagen finns lunchridning på lektionshäst för Charles på måndagar kl 12.00.

Oavsett vad du är intresserad av att vara med på - skicka en intresseanmälan till This is a mailto link så tar vi kontakt. Det är först till kvarn som gäller så mejlen bildar turordningen.