nyheter vecka 12

22 MAR 2016 14:32

Nyheter vecka 12

Hej på er alla medlemmar! Nu råder det full aktivitet ute på ridskolan! Vi ska fylla på underlaget i lilla ridhuset inom kort och hoppas att få till det lite bättre främst för våra fyrbenta medarbetares skull.

Vi kommer ha lite personalförändringar under en längre period. Tessan kommer tyvärr att vara borta från ridskolan under en tid, jag (Nina A) kommer att gå in och jobba Tisdagar och ha kvar mina Torsdagar. Kristin Olsson går in och är ny instruktör på Onsdagar 16.30 – 18.30.

Jag hoppas att denna lösning ska fungera för alla. Det kommer även bli lite förändring av grupperna. De som berörs kommer jag prata med denna veckan.

Islandshästgruppen kommer att flyttas till annan tid, alltså är inte ridhusen helt låsta på onsdag från denna veckan, utan det går att rida under tiden Nina P har dressyrträning. Tänk dock på att när det står en tränare som undervisar så är det eleven där som ni ska visa hänsyn till oavsett tränare. De som rider betalar för sin halvtimma och vill få ut så mycket som möjligt av den. Detta är ju för att vi ska slippa låsa ridhusen vid träning. Man får inte longera eller tömköra under tiden NP eller AM har träning.

Funktionärer!!! Vi behöver fler funktionärer. Snälla hör av er om ni kan hjälpa till helgen den 2- 3 April på våra hopptävlingar. Det finns flera ställen där man inte behöver någon som helst hästkunskap. Parkering, cafeteria tex. In och utsläpp bana. Och en viktig funktion till, jag behöver sjukvårdare som kan vara på plats under helgen. Får vi inte ihop folk kan vi inte ha dessa för klubben viktiga tävlingar!

Även den 28 mars har vi tävling, då för islandshästar. Anmälningar i massor, jag behöver en till in/utsläpp bana (eller två om man vill fördela passen) Det kommer bli en rolig dag!

Ridhuset kommer färdigställas under söndagen från kl 15 så då är det stora ridhuset låst, söndag den 27/3 med andra ord tävlingarna är klara någon gång under Måndag eftermiddag.

Nästa vecka under påsklovet vill jag att vi samlas så många som möjligt Tisdag och Onsdag. Samling klockan 11 för att måla hinder. Så många ungdomar (och vuxna) som möjligt av våra medlemmar. Jag bjuder på korv och ser till att det finns kaffe och saft. Så ska vi se om vi inte kan göra våra hinder fina! Jag hoppas att ungdomssektionen har så många som möjligt på plats då för att alla ska få chansen att träffas.

Nu har jag säkert glömt något, hoppas det inte var något viktigt! Kom ihåg att era återbud till lektion vill vi ha på mailen! This is a mailto link

// Nina A
  • Skapad: 22 MAR 2016 14:32