Hoppa till sidans innehåll

Nyhter V 10, grönt kort mm

07 MAR 2016 10:53
Som alla andra veckor när barnen har lov försvann vecka nio i all hast.
Vi hade en lyckad prova på ridning på måndagen som genererade i nya ridande ungdomar och barn, jätteroligt tycker vi!
Mindre roligt har varit och är det magvirus som hästarna drog på sig. De blir jättedåliga i magen ett par dagar (någon av dem bara en dag) får sämre matlust och två stycken fick feber ett dygn. Allmäntillståndet har annars varit tämligen opåverkat hos de drabbade kollegorna. Idag Måndag har vi inte upptäckt några nya fall och hoppas att det så förblir. Planen är att öppna upp anläggningen igen i slutet av den här veckan. Om någon av er som varit här uppmärksammar någon häst som uppvisar symptom är jag tacksam om ni hör av er. Ska ni ut på tävlingsbanorna är mitt råd till er att ni undviker att komma hit ytterligare en tid för att verkligen vara på den säkra sidan.
I slutet av denna veckan kommer jag börja skicka ut påminnelser till er som inte betalt ridavgiften. Vet ni mer er att den är obetald så hör gärna av er till mig via mejl att ni inte glömt av den. Har du inte fått den? Hör av dig snarast via mejl.
Vi vill nu även ha återbuden till ridlektion via mailen, senast kl 14 samma dag om igenridning skall vara möjlig.
This is a mailto link
Söndagen den 13 mars är det dags för vår ungdomssektion att ha sitt årsmöte. Vi vill att så många av våra ridande ungdomar mellan 10 - 25 år som möjligt närvarar. Man behöver inte föranmäla utan det är bara att dyka upp kl 15.00 i stora ridhusets cafeteria. Det är roligt att vara med i ungdomssektionen, passa på att gå dit och hör vad du kan vara med och göra!
Till helgen den 12-13 mars är det även dags för Grönt kort kurs! Ni som har anmält er håll utkik på hemsidan och facebook för närmare info!
I övrigt vill jag bara säga att den som kan göra så att våren kommer med vitsippor och tussilago kommer få en guldstjärna ifrån mig!
Mvh Nina A

  • Skapad: 07 MAR 2016 10:53

Skribent: Eva Andersson

ARV_logo_RGB

 

Postadress:
Åmåls RK - Ridsport
Finserud 103
66291 Åmål

Kontakt:
Tel: 053215479
E-post: This is a mailto link

Se all info