Ny termin och instruktör

05 JAN 2017 23:31
Nu börjar vårterminen i ridskolan och vi hälsar ytterligare en ridlärare och tränare välkommen vårt instruktörsteam på klubben!
  • Skapad: 05 JAN 2017 23:31

Den nya terminen börjar vecka 2, det vill säga redan nu på måndag, efter ett kortare uppehåll under jul- och nyårshelgerna.
Den här terminen kan vi också hälsa Charles Jonsson välkommen som ny ridlärare och tränare på klubben. Charles, 34, har bland annat jobbat på Färjestad Ridklubb under många år. Han är också domare i dressyr.
Vi räknar med att ha Charles hos oss från den första februari för att förstärka teamet med Ylva, Eva och Viktoria.

Vi behöver göra ändringar för några elever/grupper men dessa kontaktas personligen de närmaste dagarna. Har ni inte hört något så är det samma dag och tid som under höstterminen.

Frågor kring lektioner, grupper och tider kan ställas via mejl till This is a mailto link eller via tel/sms till Lena Karlsson 070-326 74 03.
Det finns utrymme för nya elever på alla nivåer och åldrar.

Välkomna till en ny spännande termin i ridskolan!
Åmåls ridklubb