Må bättre - bli bättre

12 FEB 2017 22:15
Alla som i år fyller 13 år i år bjuds in till en spännande förmiddag 18/2 där temat är att äta och träna för att orka rida. Victoria Warg kommer att bjuda på sina bästa tips vad man ska tänka på för att orka hänga i stallet och att rida.
  • Skapad: 12 FEB 2017 22:15

Nu går klubben vidare med satsningen på ryttare som idrottare. Alla tycker ju det är självklart att hästen får rätt mat och är rätt tränad men det gäller ju ryttaren också. Om man äter bra blir man gladare, mår bättre, orkar mer och kan bli en bättre ryttare.

Alla som i år fyller 13 år (och inte är äldre än 25 år) bjuds därför in till en spännande förmiddag med tränaren och instruktören Victoria Warg där hon berättar och tipsar om vad man ska tänka på och göra för att både orka vara i stallet och orka rida. Det gäller oavsett om du rider lektion eller har egen häst eller ponny.
Victoria visar också lite enkla övningar som man kan köra själv och både blir starkare själv och en bättre ryttare.
Sedan följer vi upp en träff till vid senare tillfälle då vi går loss i köket och gör en massa smarriga och nyttiga mellanmål.
Så häng på en rolig och spännande förmiddag!
Lördag den 18 februari kl 10-12 i cafeterian, stora ridhuset. Anmälan till This is a mailto link eller sms till Lena 070-3267403 senast onsdag den 15 februari.
Och du - det bästa av av allt - klubben tycker att det här är så viktigt och bra att det inte kostar något att vara med!