Snart dags för höstterminen

25 JUL 2017 08:41
Än är det sommarlov men redan torsdag 10 augusti smygs höstterminen igång och den här hösten finns en hel nytt att välja mellan!
  • Uppdaterad: 19 AUG 2018 22:26

De vanliga ridlektionerna börjar redan torsdag och fredag 10 och 11 augusti och från måndag den 14 augusti är ordinarie lektionsverksamhet igång som vanligt.
Knatteridning den 12 augusti kl 13.00, föranmälan till This is a mailto link

Innan dess återstår dock
Igångsättningsläger
2-4 augusti kl 10-15, 1 200 kronor. Anmäl till This is a mailto link
Trimläger kvällstid
7 augusti Dressyr, 200 kronor.
8 augusti Markarbete mot hoppning, 200 kronor.
Liknande upplägg som dressyrlägret för Charles i juni.
Anmälan via mejl.

Nytt i höst
En ny dressyrtrimgrupp på onsdagar kl 20.30-21.30 för Charles Jonsson. Sex deltagare, 190 kronor. Anmäla till This is a mailto link om du är intresserad.

Markarbetetsgrupp med inriktning hoppning för lektionsryttare för Tessan Waerner, som nu är tillbaka från föräldraledighet. Sex deltagare, 190 kronor. Intresseanmälan snarast till klubbmejlen.
I markarbetesgruppen för privatryttare för Ann-Margrethe Andersson finns för närvarande en fast plats ledig varannan vecka. Ta kontakt med A-M eller Lena K direkt om du är intresserad.

Tömkörning planeras på helg en gång i månaden för Tessa, om intresse finns. Intresseanmälan snarast görs till klubbmejlen.

Löshoppning planeras också en gång per månad, också för Tessan, om intresse finns. Mejla klubbmejlen snarast.

I hoppgruppen för ponnyryttare på egen häst för Ylva Larson varannan måndag finns plats för fler deltagare. Annan dag kan bli aktuellt. Mejla klubbmejlen om du vill vara med.
I hoppgruppen för lektionsryttare på måndagar för Eva Andersson finns också någon plats ledig. Krav att man redan rider i annan lektionsgrupp. 1,5 timmar, 150 kronor.

Vuxna nybörjare är välkomna till en prova på-kurs, 5 tillfällen x 50 minuter, 600 kronor.

Grupp för återvändare som ridit tidigare och vill prova att återuppta ridningen planeras också.

Minihästis för de minsta 4-6 år med häst- och stallpyssel och lite ridning. 5 tillfällen x cirka 45 minuter, 350 kronor eller hel termin 1 400 kronor.

Nya Hästisgrupper ska startas. Från 5 år, 1 timme och max 20 minuters ridning vid varje. Kostar från höstterminen 100 kronor per lektion.

I klubbens integrationsprojekt Hästen förenar finns två ridgrupper cirka 7-10 år och cirka 11-13 år som riktar sig till svenska och nyanlända barn som är nybörjare. 8 platser i varje jämt fördelat, grupperna är utan kostnad då dessa finansieras av Åmåls kommun. Medlemskap i klubben måste dock lösas (250 kr). Här gäller turordning först till kvar för att vara med. Anmälan mejlas till This is a mailto link
Frågor kring integrationsprojektet besvaras av Lena 070-326 74 03, This is a mailto link

Eftersom det fortfarande är semestertider så mejla This is a mailto link om du har frågor eller funderingar så tar någon av ridlärarna eller Lena kontakt!

Skribent: Åmåls Ridklubb

E-post: amalsridklubb@telia....