Vecka 13, lektioner som vanligt!!

29 MAR 2016 05:53
Nyheter vecka 13
Tiden bara springer iväg och vi har nu passerat påsk. Tiden närmar sig även min sista dag på ridskolan som är bestämt till den 7/4 sedan tar nya krafter vid. Jag förstår att många funderar över vem de kommer ha som instruktör osv när jag nu slutar, detta kommer ni bli informerade om av styrelsen som jobbar med att hitta en så bra lösning som möjligt!

Lite trista nyheter är att vår fina Lova kommer vara konvalecent resterande delen av terminen. Hon är behandlad i sina ben och kommer med vila och rehab att bli helt återställd men det kommer ta tid.
Förra veckan åtgärdades underlaget i lilla ridhuset. Stort tack till Calle som hjälpte till att köra ut gruset!!
Givetvis är inte underlaget ultimat ännu, men vi är alla överens om att det är bra mycket bättre. Jag ska försöka få ut lite mer på spåret. Tror alla våra hästar uppskattar detta.
Denna veckan är det mycket på gång. Idag tisdag börjar vi måla hinder, samling kl 12.30 vid stallet. Penslar och färg finns, ta på er kläder ni INTE är rädda om! Hoppas få se så många ungdomar och vuxna som möjligt!
På fredag ska vi färdigställa anläggningen för helgens tävlingar. Vi har massor med starter och det borde bli en ekonomiskt viktig tävling för klubben. Snälla, snälla, snälla medlemmar, vi behöver mer hjälp. Jag behöver några till på banan, framförallt under ombyggnationerna. En sjukvårdare från 13.30 till tävlingarnas slut på Lördagen behövs samt massor av fikabröd.
Igår hade massor av fina islandshästar på plats under våra tävlingar i tölt och fyrgång. Stort tack till ”mitt gäng”, banan frambyggd och anläggning städad på 30 minuter och allt bortplockat på 10 minuter! Alla nöjda och glada och en fin extra slant till klubbkassan.
Ha det bäst, vi ses under veckan!
Nina A
  • Skapad: 29 MAR 2016 05:53