Vecka 9, stallpyssle, inställt ridläger

01 MAR 2016 13:26
Hej i sportlovsveckan! Hoppas alla våra ungdomar njuter i stora mått av att få vara fria en vecka från skolbänken. Ännu mer hoppas jag på att ni väljer att spendera mer tid hos oss på ridskolan! Ni vet väl att ni ALLTID är välkomna att vara i stallet på eftermiddagen för att pyssla med hästarna, kanske rykta din favorithäst samt putsa sadel och träns. I vår sadelkammare är det mysigt att sitta ett gäng och greja med hästarnas utrustning och prata om allt eller inget.
Tyvärr är det tänkta lägret inställt på grund av för få anmälda. Vi återkommer med nytt läger under påsk och hoppas på fler anmälningar då.
Nästas helg är det grönt kort kurs på klubben för er som ska tävla annat än klubbtävlingar är det en god idé att anmäla. Under påsklovet ska vi även måla hinder, boka in det, har ni lite färgslattar över där hemma? Vi tar gärna emot.
Gårdagens prova på var poppis, ett stort gäng kom och prövade och flera skrev upp sig för att börja rida!
Denna veckan är det förstås ridning som vanligt samt att Ann Margreth har träning på torsdag.
Ha det gott alla medlemmar!
Med vänlig hälsning Nina A
  • Skapad: 01 MAR 2016 13:26