Nyheter från Värmlands Ridsportförbund

Nu har du chansen som vill satsa lite extra på dig som ryttare/kusk. Under hösten 2021 finns möjligheten att delta i ett utvecklingsprogram för ryttare/kusk.

Lär dig med om ridskoleekonomi! Vilka nyckeltal vi har att gå efter, hur vi arbetar med en budget och hur vi följer upp resultatet.

Valberedningen är bland det viktigaste som finns i en förening. De ska ta fram förslag på personer som ska driva föreningen framåt. Sitter du i en valberedningen och vill ha mer kunskap om arbetet så är det här kursen för dig.

Välkommen till en kurs i elektronisk tidtagning på hopptävling. Under kursen får du lära dig om hur vår tidtagaranläggning fungerar. Hur du sätter upp stativ och sensorer och hur du hanterar programmet i domartornet.

Div I dressyr

(2021-06-09 11:00)

Nu ser vi framåt och hoppas på att tävlingarna som just fått dra i gång ska få fortsätta. Viktigt att vi fortsätter tänka oss för och håller oss till de restriktioner som finns. NU siktar vi på en fortsatt härlig tävlingshöst!

Basutbildning i Värmland

(2021-05-03 09:46)
Nu kommer en ny omgång av basutbildningen. Ett gott ledarskap bygger på gemensamma värderingar. Hur värderingar blir verklighet är kärnan i ridsportens basutbildning som riktar sig till ledare på alla nivåer.

Kurs i TDB och Equipe

(2021-04-29 13:10)
Hur du lägger upp en propp i TDB och hur du arbetar med Equipe före och under tävlingsdagen. Under den här kursen får du svar på alla frågor du behöver för lägga upp en ny tävling och arbeta i sekretariatet under en tävlingsdag.

Christofer Bramfeldt fick Sture Hermanssons stipendium 2021.

Stort Grattis till Arvika Ridklubb som har fått skylten för kvalitetsmärkt ridskola.

Ungdomsledarkurs 2021

(2021-03-08 10:10)
Ungdomsledarutbildningen är en ledarutbildning i tre steg för dig som vill leda unga. Utbildningen innehåller Kommunikation, samarbete, planera och genomföra en aktivitet, pedagogik och värdegrundsfrågor.

Projektstöd 2021

(2021-01-29 12:21)
Nu kan din förening söka projektstöd för 2021.

Smittinfo Covid-19

(2020-04-08 09:27)