Nyheter från Värmlands Ridsportförbund

Välkommen på en föreläsningsserie under tre bra kvällar!

Ryttarutveckling special

(2021-09-14 12:28)
Vill du utveckla dig som tävlingsryttare? Nu finns möjligheten att under tre tillfällen satsa lite extra på dig själv som idrottare. Tre föreläsningar som handlar om satsning och målsättning, träning för ryttare och att träna sin häst för hållbarhet.

Frukostmöte via Teams med tema anpassning för ryttare med dolda funktionsnedsättningar.

Dags för en ny träff för stallpersonal på ridskola. Ett bra tillfälle träffas och utbyta erfarenheter.

Anmälda lag div IV

(2021-09-02 11:01)
Här finns de anmälda lagen till höstens div IV serier.

Vi i stallet 2021

(2021-08-23 10:48)
Gör er beredda, "Vi i stallet" tävlingen är tillbaka!!!

Hästens välfärd, unghästutbildning 3-7 år och ledarskap. Kursen vänder sig till dig som är utbildad ridlärare SRL 1-3 eller licensierade tränare. Kursen räknas som obligatorisk fortbildning.

Pedagogik, grundridning och ryttarens sits. Kursen vänder sig till dig som är verksam som ridlärare eller tränare.

Lär dig med om ridskoleekonomi! Vilka nyckeltal vi har att gå efter, hur vi arbetar med en budget och hur vi följer upp resultatet.

Valberedningen är bland det viktigaste som finns i en förening. De ska ta fram förslag på personer som ska driva föreningen framåt. Sitter du i en valberedningen och vill ha mer kunskap om arbetet så är det här kursen för dig.

Nu ser vi framåt och hoppas på att tävlingarna som just fått dra i gång ska få fortsätta. Viktigt att vi fortsätter tänka oss för och håller oss till de restriktioner som finns. NU siktar vi på en fortsatt härlig tävlingshöst!

Basutbildning i Värmland

(2021-05-03 09:46)
Nu kommer en ny omgång av basutbildningen. Ett gott ledarskap bygger på gemensamma värderingar. Hur värderingar blir verklighet är kärnan i ridsportens basutbildning som riktar sig till ledare på alla nivåer.

Christofer Bramfeldt fick Sture Hermanssons stipendium 2021.

E-post: amalsridklubb@telia....