Följ sidan "Bokning av ridhus och paddock"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Bokning av ridhus och paddock

För att rida på vår anläggning gäller följande

För att använda vår anläggning, ska anläggningsavgift betalas. Se anläggningsavgifter.

Nu finns schema för alla anläggningar online via Boka.se. Klicka på nedanstående länk för att komma till bokningssystemet. Ridanläggningarna är uppdelade i olika platser och om du inte tänkt dig låsa ridhusen bokar du enbart EN av platserna så att flera kan få möjlighet till att rida samtidigt.

Första gången du bokar tid via systemet så måste du registrera dig på Boka.se. Därefter kan du boka din tid, du kommer ha olika valmöjligheter vid din bokning.

Systemet skickar en bekräftelse per automatik via mail för varje händelse, både vid bokning, samt om du vill avboka din tid. Skriv tydligt i bokningen vad du tänker träna, detta för att underlätta för andra som kanske vill träna samma tid som du.

Välkommen att boka!

Har du frågor kontakta Eva 070-2697884, Ulrika 073-1824222 eller Elisabet 072- 5520419

BOKNINGSREGLER FÖR RIDHUS OCH PADDOCK

• Ridklubbens verksamhet har förtur till anläggningen.
  • Godkänd ridhjälm ska bäras vi all ridning, longering, tömkörning och löshoppning.
  • Hästar ska ha träns på sig när man går in i ridhusen.
  • ALLA som rider på vår anläggning ska boka online i vårt Boka.se.
  • Har du inte bokat enligt nedan, utan du ”spontanrider”, det vill säga, du bestämmer dig att använda vår anläggning med kort varsel, ska detta också bokas.
  • Ridning för tränare, hoppning, longering/tömkörning får endast ske på bokad tid, (inte på spontanridning). Den bokningen ska vara gjord senast kl. 12 dagen före, och för omyndig ryttare måste vuxen finnas med vid dessa träningar.
  • Longering får endast ske i lilla ridhuset och om det är ledigt eller om man får godkännande av de ridande Detta ska EJ bokas i systemet utan sker bara om det är okej med övriga. Detsamma gäller lös häst.
  • Vill ni låsa ridhuset, ska det bokas en vecka före.
  • Kan du inte använda din tid, ska den strykas så fort som möjligt.
  • Inga hästar får släppas lösa
  • Efter passet ska allt material som ev använts plockas bort, detta gäller även paddocken. Har ljuset använts, ska det släckas.
  • All gödsel efter din häst ska tas bort efter ditt pass, på alla tre anläggningarna, och på parkeringen om så behövs.

Inga nyheter är skapade

E-post: amalsridklubb@telia....