Ridskolans personal

Kristin Olsson

Från 28 februari hittar ni Kristin hos oss som ridlärare och verksamhetschef.

Kristin har tidgare arbetat som ridlärare på Bengtsfors Ridklubb och har gått hippologutbildningen på flyinge och strömsholm. Hon har två hästar, Dallas och rico som hon rider både hoppning och dressyr på.

Eva Andersson

eva

Eva Andersson, tf verksamhetschef, är välkänd för de flesta som någon gång varit på Åmåls Ridklubb. Hon har mångårig erfarenhet som både instruktör, tävlingsryttare och uppfödare. Hon är klippan på anläggningen och ansvarig för stall och anläggning och oftast den man möter i telefon när man ringer ridskolan.
Eva har också lektioner på alla nivåer samt hoppträning.

Camilla Arvidsson

camilla

Foto: Mikaela Kellgren

Camilla brinner för ridskolans verksamhet för funktionshindrade och hon ansvarar för och genomför lektionerna för funktionshindrade.

Annette Zachrisson
Annette Zackrisson

Annette är länken mellan instruktörerna, barnen och föräldrarna i sitt jobb som hästskötare och stallvärd. Hon finns alltid till hands i stallet när någon behöver en hjälpande hand men ser också bland annat till att utrustningen är hel och ren. Hon  har också teorilektioner med ridskolans yngsta elever.
Annette har flera år valts till Årets stallkompis av USEK.

Maria Dahlbäck

Maria jobbar heltid på Åmåls ridklubb bland annat med hästskötsel, tillridning och har bland annat hästis- och nybörjarlektioner.

Anders Eriksson

Anders på traktorn